JULLIE HUWELIJKSBOOTJE STAAT VOOR DE DEUR

Je liefde bezegelen met een huwelijk is een hoogtepunt in je leven. Op deze dag is alles bijzonder, deze amfibie-auto maakt het nog specialer.

Of het nu bij het stadhuis of bij de feestzaal is, je familie en vrienden zullen verrast opkijken als jullie vanuit het water het land oprijden. Een tochtje op het water kan ook even een rustmoment voor jullie samen vormen tussen het formele en het feestelijke deel van jullie trouwdag.

Vandaar dat de Corazon te huur is om bijzondere gebeurtenissen nog specialer te maken.

Kom 's kijken, daar rijdt een boot!

Even snel boodschappen doen is er met deze amfibie-auto niet bij, ik moet altijd de tijd nemen voor iedereen die wil weten wat dit voor een auto is en of die echt kan varen. Hij is dan ook veel te leuk om alleen van te genieten, vandaar dat de Corazon te huur is om bijzondere gebeurtenissen nog specialer te maken. Enkele mogelijkheden zijn:

  • Huwelijk
  • Verjaardag
  • Een bijzondere wens
  • Fotoshoot
  • Rondvaarten door een stad naar eigen keus.
  • Zelf een idee?? Stel het gerust voor, ik verken graag in overleg de mogelijkheden. 

Hoe werkt het inschepen?

Nederland is een waterrijk land met een kleine 2.000 aangelegde boothellingen, door zijn vierwielaandrijving kan de Corazon bovendien ook met natuurlijke oevers goed uit de voeten. Bijna alle plekken aan het water zijn daardoor met een korte vaartijd te bereiken.

Een amfibie-auto is een vernuftig stuk techniek, het kost even tijd om alle knoppen en hendels te kennen. Ook omdat de auto een Engelse afkomst heeft en rechtsgestuurd is zijn er te veel zaken om tijdens een eerste rit op te letten, de Corazon wordt daarom uitsluitend inclusief chauffeur verhuurd. Als we eenmaal op het water zijn mag je wel zelf de stuurman of stuurvrouw zijn, als boot kan hij ook vanaf de achterbank bestuurd worden!

Rijden en varen met open dak is de beste beleving van deze amfibie-auto. We hebben het wel vaak over het koude kikkerlandje maar eigenlijk regent het niet zo vaak in Nederland als we wel eens denken. Voor het geval dat er toch een buitje mocht vallen hebben we altijd een soft-top aan boord zodat de auto ons ook van boven droog houdt.

WIL JE DIT OOK?


Vul hier je verzoek in, we zullen dan z.s.m. contact met je opnemen om de mogelijkheden door te nemen.
TOP