“Vandaag bent u echt helemaal onze Kapitein Zeppos!”

Vorige week was het zover, 40 jaar in dienst bij Knuvelder en Platanen. Ik werd thuis opgehaald en kreeg een blinddoek om, aan de wind door mijn haar voelde ik dat we een tochtje met een open auto maakten, ik kreeg de indruk dat we naar de Donkervoortse Plassen reden. Dat bleek te kloppen, Natascha van Personeelszaken deed mijn blinddoek af terwijl ze zei: “Meneer Meijer, vandaag bent u echt helemaal onze Kapitein Zeppos!”.

EEN ORGINELE MANIER OM JE COLLEGA IN HET ZONNETJE TE ZETTEN

Er zijn diverse mogelijkheden om de amfibievoertuig in te zetten voor uw bedrijf

  • Jubilaris
  • Aankondiging
  • Produktpresentatie
  • Fotoshoot
  • Rondvaarten door steden
  • Zelf een idee?? stel het rustig voor. 

Hoe werkt het?

Nederland is een waterrijk land met een kleine 2.000 aangelegde boothellingen, door zijn vierwielaandrijving kan de Corazon bovendien ook met natuurlijke oevers goed uit de voeten. Bijna alle plekken aan het water zijn daardoor met een korte vaartijd te bereiken.

Een amfibie-auto is een vernuftig stuk techniek, het kost even tijd om alle knoppen en hendels te kennen. Ook omdat de auto een Engelse afkomst heeft en rechtsgestuurd is zijn er te veel zaken om tijdens een eerste rit op te letten, de Corazon wordt daarom uitsluitend inclusief chauffeur verhuurd. Als we eenmaal op het water zijn mag je wel zelf de stuurman of stuurvrouw zijn, als boot kan hij ook vanaf de achterbank bestuurd worden!

Rijden en varen met open dak is de beste beleving van deze amfibie-auto. We hebben het wel vaak over het koude kikkerlandje maar eigenlijk regent het niet zo vaak in Nederland als we wel eens denken. Voor het geval dat er toch een buitje mocht vallen hebben we altijd een soft-top aan boord zodat de auto ons ook van boven droog houdt.

WIL JE DIT OOK?


Vul hier je verzoek in, we zullen dan z.s.m. contact met je opnemen om de mogelijkheden door te nemen.
TOP